ХатняРеєстраціяВхід SITE LOGO
Четверг, 2024-04-25, 2:34 AM
Форма входу
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Славна Україна » Націоналізм » Проблеми розвитку » В окупації (уривок) (публіцистика)
В окупації (уривок)
БогоборецьДата: Вторник, 2007-02-06, 4:23 PM | Сообщение # 1
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 5
Репутация: 0
Статус: Offline
Проблема перша – наразі не має лідера, що би зміг об’єднати всіх за своєю спиною, під одним червоно-чорним прапором українського націоналізму, та повести вперед, по шляху майбутнього України. Майбутнє котре Ми самі, Українці, могли би будувати для своєї Батьківщини. Власне по свому сценарію, написаному власними руками, а не з Московії, чи будь якої іншої держави , руки котрих тягнуться до нас лише, з одною метою, підкорити, підбити під свої, спеціально розроблені стандарти покори.
Вони кажуть в очі одне, а за спиною тримають кайдани, і тіки чекають, поки ми засліпленні їхньою брехнею, скажімо «Так!» і вступимо у все можливі «союзи», тим самим одягаючи кайдани. Треба пам’ятати що ми знаходимося у стані окупації, не тільки москальскої, а й жидівської, цілої системи, механізмів окупації, пункти керування котрих, знаходиться в багатьох країнах. Окупанти вступають у «союз» з окупантами, тим самим зміцнюючи свої позиції на теренах окупованої країни. Хто стане їм на заваді? Та половина суспільства що суцільно деградувала і по суті не є часткою української нації? Чи та засліплена «Європейськими» цінностями, що буцімто принесуть, до їх домівок добробут, процвітання, і всілякі інші матеріальні блага, а може навпаки? Це принесе не вам а іншим, зовсім не тим, хто розмовляє українською? Цифри можуть дуже швидко змінюватися, якщо торкатися статистик. Тож треба подумати, що це принесе загалом в Україну, чи стане їй вільніше дихати, чи зменшиться кількість ланцюгів, що опутують її тіло, думаю ні. Навпаки тільки збільшиться.
Зруйнувати окупаційні механізми, здатні лише національно свідомі громадяни, вірні сини, і доньки України, що міцно тримаються на власній землі, бо відчувають підтримку коренів в ній.
Сьогодні таких багато, але не достатньо, що би не просто битися проти ворогів, а перемагати, йти у переможний похід, лише з однією метою, повалення режиму окупантів, і встановлення власного, часом провіреного Гетьманату - це ціль Української Нації, по досягненні революційного тріумфу.
І нехай Московія відібрала у нас щит, ядерну зброю, гроші, ресурси, озброєння, людські душі, тощо. Ми куємо у своїй кузні, величний меч, меч українського націоналізму, що піднесуть над головами ворогів, могутні руки Українського Націоналіста.
Що би втриматися на ногах, тримаючи таку могутню зброю, треба міцно стояти на землі, для цього необхідно, по глибше зазирнути у землю, на котрій стоїмо, най усвідомити, ті корені, що простягаються на тисячі кілометрів, у власній Богом даній землі.
 
AstraДата: Четверг, 2007-03-15, 7:30 PM | Сообщение # 2
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 1
Репутация: 0
Статус: Offline
Потрібно агітувати молодь, щоб вона захопилася ідеями націоналізму. Бо молодь - це наше майбутнє Я працюю у школі, та я дуже вражена ставленням молоді до своєї історії, літератури та мистецтва. У нас на сході, дуже важка ситуація з культурою. Молодь не читає нічого, не розвиває себе духовньо, а тільки вештається кожен день по Нічним клубам. Так, це звичайно потрібне для розвитку осибистого життя молоді, але й треба у се таки розвиватися й духовно...
 
SlexДата: Пятница, 2007-03-30, 0:02 AM | Сообщение # 3
Рядовой
Группа: Пользователи
Сообщений: 2
Репутация: 0
Статус: Offline
Добрый день, уважаемые форумчане!
Особое приветствие моему давнему знакомому - Володе, и Вам, Астра.
Мне не хочется, чесно говоря, но считаю необходимым написать слдующее:
Вы, насколько я понимаю это из вышеизложеного сообщения, принимаете идеи национализма как основной метод для противостояния дефициту культурного и духовного развития.
Да, я соглашаюсь с Вами в том, что большие массы современной молодежи недостаточно развиты в духовно-культурном аспекте. Но это в классическом понимании духовно-культурного развития. Но видите-ли, Астра, вы провозглашаете идеи национализма. Украинского национализма, судя по всему.
Но извольте посмотреть на ситуацию под другим углом: кто является основоположником, сеятелем, так сказать, зерен культуры в современной молодежи? В первую очередь - это их родители. Надеюсь, Вы не будете этого оспаривать? В какой стране были рождены родители детей, которым Вы преподаете? В СССР!
Я тоже был рожден в СССР. Да, в Украине, но в СССР. Надеюсь, Вы понимаете о чем я?
Далее, Вы вините в дефиците к-д развитии самих детей. Хотя. если зрить в корень, то можно узреть причину в родителях современных детей.
Далее, При чем национализм и к-д развитие?! национализм есть лишь однин из многих пунктов д-к развития. Человек становиться на свой путь, выбирая жизненные принципы и политвзгляды уже осознавая окружающую ситуацию комплексно.
Нельзя пропагандировать Ваши идеи, с целью завоевать расположение детей.
Пусть они сами выберут свой путь.
Человек в первую очередь должен быть развит, а уже потом националистом, если Вы пожелаете.
Хотя мое личное субьективное и не претендующее на истину мнение в том, что не надо зацикливаться на укр.национализме. Лично я отношусь с недоверием к националистам из-за того, что вы, ребята, часто переходите на ультра-национализм, не видя с просто национализмом разницы. А еще вы перекручиваете историю. Но это не ко всем.
 
gloriousUkraineДата: Суббота, 2007-03-31, 2:39 AM | Сообщение # 4
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 7
Репутация: 0
Статус: Offline
Спочатку треба розібратися що таке є Український Націоналізм, і тут мабуть кожен бачить щось своє, хто вбачає в цьому диявольський заговір, хтось Божествене благословіння. Але особисто для мене український націоналізм це - любов.
Саме любов до своєї Нації, і рідних земель, та всього що так чи інакше пов'язане із Україною. А любов це є - Бог.
Щодо молоді. Живучи на півдні України, я можу заявити, стан духовного розвитку нульовий, відсутні будь які моральні устої, ніхто не знає правил Буття. Які життєві цінності переслідує молодь? Їх декілька, купити пиво, і піти з "браткамі" на дискатеку напитися та з кимось побитися.
Це взагалі віддільна тема, на котру можна книги писати, під назвою "Деградація слов'ян" .
Але погодтеся ми не можемо називати ту деградовану молодь, та таку що деградує нашим майбутнім, це стрибок у прірву.
А щодо СРСР , знаєш, кожен народився там де він вважає за правильне народитися, я теж можу стверджувати що народився в Київській Русі, і це буде в якій мірі правдою, правильно?
Духовний саморозвиток, вдосконалення особистості можуть починатися по різному, добре якщо цей початок буде після національної ідентифікації особистості, бо це надасть гарантії міцно триматися на ногах.
І куди хто переходить не має значення на ультра-націоналізм чи на нацизм, головне Мета, мета Нації, за для її досягнення треба ламати будь які бар'єри цієї подекуди ілюзорної реальності.
 
Славна Україна » Націоналізм » Проблеми розвитку » В окупації (уривок) (публіцистика)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:


 
Copyright "Славна Україна" © 2006